DIVAX BY IVA BREND

Divax by Iva brend je svojom tradicijom i stečenim poverenjem klijenata sebe profilisao kao visokokvalitetni brend odeće od kože i krzna i kao takav nastoji da takvu poziciju na tržištu i održi.

KAKO JE SVE POČELO

Modna kuća Divax by Iva osnovana je 1990 godine, u Smederevu, u okviru kompanije Dallas Dandy. Bavimo se proizvodnjom odeće od kože i krzna kao i kožne galanterije. Za vreme svog postojanja kompanija Divax by Iva je ostvarila značajan privredni rast i razvoj plasirajući robu kako u Srbiji tako i van teritorije Srbije.

divax-kompanija

DIVAX BY IVA LOKACIJE

Divax by Iva trenutno možete pronaći na osam lokacija u četiri grada na teritoriji republike Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Subotici. U Beogradu nas možete pronaći na lokacijama Bulevar Kralja Aleksandra 66-90 (u lokalu broj 19), u Bulevaru Kralja Aleksandra 72 i u tržnom centru Milenijum u Knez Mihajlovoj 21a (u lokalu broj 38). U Novom Sadu se nalazimo na adresi Dunavska 23. Lokacije naših butika u Smederevu su Radoslava Mirkovića 1/64, 17. Oktobra 8 i na Trgu kod Karađorđevog Duda. U Subotici se nalazimo na Trgu Slobode broj 2.  Detaljnije o svim Divax by Iva lokacijama možete saznati na kontakt stranici. 

Est. 1990       Original design       Worldwide class

Svi Divax by Iva proizvodi se odlikuju kvalitetom izrade i najfinijim materijalima koji su korišćeni u izradi. Divax by Iva je brend koji traje godinama i koji će svojim vernim klijentima uvek izaći u susret i u budućim godinama poslovanja.

03mf-model-big-2
Prati nas
Uloguj se
Password Recovery

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Primićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0

POSLEDNJE PREGLEDANI PROIZVODI 0

Bulevar Kralja Aleksandra 72, Beograd

+381 (62) 453525

T.C. Milenijum Knez Mihajlova 21a (lokal 38), Beograd

+381 (11) 3284044

Dunavska 23, Novi Sad

+381 (62) 453525